Έντονη κριτική σε Νέα Δημοκρατία και Κίνημα Αλλαγής ασκούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα δύο κόμματα ότι «επιλέγουν να λειτουργήσουν ως συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Φρουζή και των εμπλεκομένων και να ταυτιστούν μαζί του με κάθε κόστος».

Ειδικότερα, οι πηγές της Κουμουνδούρου, αναφέρουν ότι “η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ αναπαράγουν μαζί με πολλά Μέσα, ως «βόμβα» τα όσα κατέθεσε ο κ. Φρουζής στην Προανακριτική περί πιέσεων από εισαγγελικούς λειτουργούς για να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζουν πως είναι αυτονόητο ότι «ο κ. Φρουζής είναι κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis και προφανώς δεν θα ισχυριζόταν κάτι που θα τον ενοχοποιούσε», για να συμπληρώσουν οι ίδιες πηγές πως ΝΔ και Κίνημα Αλλαγής «έχει ενδιαφέρον να απαντήσουν στο εξής:

»Εφόσον ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, ακόμη και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, έχουν παραδεχθεί δημόσια ότι το σκάνδαλο Novartis, την περίοδο που ήταν επικεφαλής της εταιρείας ο κ. Φρουζής, είναι υπαρκτό αλλά μόνο ως προς το σκέλος που αφορά σε χρηματισμούς γιατρών, τότε τους χρηματισμούς γιατρών ποιος τους ενορχήστρωνε; Επικαλούνται ως θύμα δήθεν «σκευωρίας» τον κ. Φρουζή για το σκέλος που αφορά στους πολιτικούς, αλλά την ίδια ώρα τον εγκαλούν ως υπεύθυνο για το σκάνδαλο Novartis που αφορά σε χρηματισμούς γιατρών;.

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι «είναι προφανές πως μετά την ποινική δίωξη στον κ. Λοβέρδο και την εκκρεμή δικαστική διερεύνηση για ακόμη δύο πρώην υπουργούς, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιλέγουν να λειτουργήσουν ως συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Φρουζή και των εμπλεκομένων και να ταυτιστούν μαζί του με κάθε κόστος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης