Ο Τάκης Μπαλτάκος είναι νομικός, ο οποίος θήτευσε γραφείο του Τρύφωνα Κουταλίδη, για τέσσερα χρόνια μαζί με τον Κώστα Καραμανλή. Το 1989 ο κ. Μπαλτάκος συνέχισε την πορεία του στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέντζου μέχρι το 1993.

Επί οκτώ χρόνια (από το 1990 μέχρι το 1998) θήτευσε ως νομικός σύμβουλος στην ΕΠΑΕ με πρόεδρο όλα αυτά τα χρόνια τον αείμνηστο Γιώργο Δέδε. Την ίδια περίοδο μάλιστα (1992-1997) βρισκόταν και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως νομικός σύμβουλος των αδελφών Γιαννακόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσωπική του ζωή ο Τάκης Μπαλτάκος είναι παντρεμένος με τη Μαρίνα Παπαϊωάννου και πατέρας δύο παιδιών: του 27χρονου Δημήτρη και της 20χρονης Αλεξίας. Στο βιογραφικό του προστίθεται η συγγραφή δύο βιβλίων.

Σοβαρότατo θέμα ηθικής τάξεως είχε προκύψει για την κυβέρνηση ακόμη μια φορά με αφορμή υπόθεση στην οποία ενεπλάκη ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κατάφερε να διορίσει στο Λιμενικό Σώμα τον γιο του, ο οποίος είχε αποτύχει στις εξετάσεις του Σώματος, παρακάμπτοντας 15 επιλαχόντες που είχαν καλύτερους βαθμούς από αυτόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης