Πυρά Καμμένου κατά Σαμαρά, ΓΑΠ, Σημίτη και Χρυσής Αυγής

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013, 12:11
Πυρά Καμμένου κατά Σαμαρά, ΓΑΠ, Σημίτη και Χρυσής Αυγής
Επίθεση στην κυβέρνηση και στα κόμματα που τη στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στο περιθώριο του προσυνεδρίου της Θεσσαλονίκης για τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τον ελληνικό λαό να διώξει τη σημερινή κυβέρνηση και τους επιτόπους από τα υπουργεία κηρύσσοντας «ανεπιθύμητους» τους κ. Ράιχενμπαχ και Φούχτελ, και στην ερώτηση αν η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία απάντησε: «Εδώ πέρα ακούγονται περίεργα πράγματα, ότι θέλουν στην κυβέρνηση να αναβάλουν και τις δημοτικές εκλογές. Είναι πιθανό να θέλουν αρκετά χρόνια για να ξεπουλήσουν τα πάντα. Δεν νομίζω ότι ο ελληνικός λαός θα τους ανεχθεί. Εγώ θεωρώ ότι θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο δημοκρατικό και πατριωτικό μέτωπο δυνάμεων, που μπορούν να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για να φύγει η σημερινή κυβέρνηση μαζί με τους επιτρόπους των υπουργείων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ότι προεκλογικά είπε ψέματα και εκβίασε τον ελληνικό λαό.

Για τον Γιώργο Παπανδρέου τόνισε ότι είναι «ο καταστροφέας της χώρας» και παρατήρησε πως, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν οι πολίτες, «διοικεί» ο κ. Σημίτης.

«Το 2009, ο λαός ψήφισε πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και ανέλαβε υπουργός Οικονομικών ο Γ. Παπακωνσταντίνου, ο "υπάλληλος" του κ. Σημίτη, και τώρα στην κυβέρνηση Σαμαρά υπουργός Οικονομικών είναι ο κ. Στουρνάρας, συνεργάτης του κ. Σημίτη» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, απάντησε ότι υπάρχουν σημεία όπου συμφωνούν και άλλα όπου διαφωνούν, όπως τα εθνικά θέματα, τα οποία είναι για τους Ανεξάρτητους Έλληνες προϋπόθεση για την όποια συνεργασία.

Για τη Χρυσή Αυγή, είπε ότι είναι «νεοναζιστικό κόμμα» και δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστούν μαζί της οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013, 14:52