«Αμήχανη και ανέτοιμη μπροστά στις καταιγιστικές εξελίξεις» γύρω από την έρευνα για τα εξοπλιστικά προγράμματα χαρακτηρίζει την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας.

Όπως σχολίασε ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις χθεσινές εξαγγελίες του Δ. Αβραμόπουλου για θεσμικές παρεμβάσεις με στόχο τη διασφάλιση της διαφάνειας στις Ένοπλες Δυνάμεις, «χρειάστηκαν περίπου 10 μέρες από τη δημοσιοποίηση της ομολογίας του κατηγορουμένου Αντώνη Κάντα, μία βδομάδα περίπου από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία καλούσαμε την Κυβέρνηση να πάρει θέση, χρειάστηκαν ακόμα τα συνεχή, καταιγιστικά δημοσιεύματα σε εφημερίδες και τα διαρκή σχόλια από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς» μέχρι να υπάρξει αντίδραση από το υπουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Δρίτσας επανέλαβε, τέλος, το αίτημά του για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων της Βουλής, γνωστοποιώντας παράλληλα ότι ήδη βρίσκεται σε διαδικασία διαμόρφωσης η σχετική πρόταση νόμου που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης