«Για λαϊκισμό και νομιμοποίηση του κιτρινισμού» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο Νίκος Παρασκευόπουλος, με αφορμή τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε την άμεση παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης, μετά τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι δράστες της δολοφονίας στην Ύδρα είχαν αποφυλακιστεί πρόσφατα, κάνοντας χρήση του νόμου 4322/2015 που είχε ψηφιστεί στην Βουλή.

Ειδικότερα, ο κ. Παρασκευόπουλος αναφέρει: «Όσοι, όπως ο κ. Μητσοτάκης, θέτουν ζητήματα πολιτικής ευθύνης, απαιτείται να το πράττουν οι ίδιοι με υπευθυνότητα, διαφορετικά υπηρετούν το λαϊκισμό και νομιμοποιούν τον κιτρινισμό. Δυστυχώς, αν και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι δεν έχει καν διαβάσει νόμο που θέσπισε προσφάτως η Βουλή. Αν διάβαζε το περιεχόμενό του, θα είχε διαπιστώσει ότι οι απολύσεις που σχετίζονται με το πρόσφατο έγκλημα στην Ύδρα δεν στηρίζονταν σε καινοτομίες, αλλά σε ρυθμίσεις προϋπάρχουσες και επαναλαμβανόμενες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο κ. Παρασκευόπουλος σημειώνει: «Φαίνεται ότι κάποιο επιτελείο έχει αποφασίσει στο μέλλον να συσχετίζει όλες τις απολύσεις κρατουμένων -ιδίως μάλιστα, αν συνδέονται με υποτροπή- με τον πρόσφατο νόμο 4322/2015, αδιαφορώντας για την αλήθεια. Ο κιτρινισμός όμως δεν θα πείσει».

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης ζητεί την παραίτηση του Παρασκευόπουλου για το έγκλημα στην Ύδρα, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015, 16:30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης