Πολλές ελλείψεις στην κυβέρνηση βλέπει η Μπακογιάννη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010, 20:40
Πολλές ελλείψεις στην κυβέρνηση βλέπει η Μπακογιάννη
Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο, ούτε στρατηγική, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Στο περιθώριο εκδήλωσης της Θεσσαλονίκης στην οποία ευχαρίστησε τους εθελοντές που την βοήθησαν στην προεκλογική της εκστρατεία στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε για τις 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησης και απάντησε:

«Νομίζω πως είναι απολύτως σαφές σε όλους τους Έλληνες ότι οι 100 πρώτες μέρες της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει πάρα πολύ μεγάλο προβληματισμό. Είναι εμφανής η έλλειψη σχεδίου, η έλλειψη στρατηγικής και πάρα πολλές παλινωδίες.

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πάρα πολύ μεγάλη κρίση. Χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και χρειάζεται σχεδιασμός. Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει το πρόβλημα και να αρχίσει να δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Εμείς είμαστε εδώ για να πούμε τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη. Για να κάνουμε την κριτική μας εκεί που πρέπει και ταυτόχρονα να ανοίξουμε ένα διάλογο με την ελληνική κοινωνία ο οποίος είναι απολύτως απαραίτητος με τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010, 20:46