Πολιτική επανεμφάνιση Παυλίδη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 14:34
Πολιτική επανεμφάνιση Παυλίδη
«Παρών» στην πολιτική ζωή και στην πορεία ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο πρώην υπουργός Αιγαίου, Αριστοτέλης Παυλίδης.

«Αυτό που έκανα επί 35 χρόνια, θα συνεχίσω να το κάνω, ως ελεύθερος Δωδεκανήσιος, και κανένας δεν μπορεί να μου αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», είπε ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη Ρόδο.

«Μετέχω στην πορεία του κόμματος και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τους κανόνες που έχουν καθοριστεί, στους οποίους συνέβαλα και εγώ να γίνουν» πρόσθεσε ο κ Παυλίδης.

Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι «το ζήτημα θα συζητηθεί, όταν έρθει η ώρα, και όχι όποτε θέλουν οι πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Εγώ θα πολιτεύομαι όπως κάνω εδώ και 35 χρόνια και το ποιος είναι ανεπιθύμητος θα το αποφασίσει ο λαός».   

Ο πρώην υπουργός διατύπωσε, επίσης, έντονη δυσαρέσκεια για τις διαρροές περί διαγραφής του, υποστηρίζοντας πως «είναι υποχρέωση όποιου πολιτεύεται να έχει καθαρές και κρυστάλλινες θέσεις» και πως «το μισοσκόταδο δεν ταιριάζει στην πολιτική ζωή».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010, 14:34