Τα άκρως θετικά μηνύματα που εξήλθαν απο το νικηφόρο -μετά από σειρά αποτυχημένων εκλογικών αναμετρήσεων- αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, θα εξεταστούν κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, το οποίο συνεδριάζει υπό την προεδρία του  Γιώργου Παπανδρέου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο θα προχωρήσει ταυτόχρονα στον προγραμματισμό για τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του ΠΑΣΟΚ, καθώς στην Ιπποκράτους αντιλαμβάνονται ότι αφενός δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και αφετέρου δεν κρύβουν την πεποίθησή τους ότι το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών είναι πιθανό και πρέπει να τους βρει σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα προετοιμάσει ταυτόχρονα και τη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο αναμένεται να συγκληθεί έως το τέλος του μήνα, προκειμένου να αποτιμήσει και επίσημα το εκλογικό αποτέλεσμα και να προσδιορίσει τη στρατηγική των επόμενων μηνών.

Χθες το βράδυ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε δείπνο σε εστιατόριο της Πεύκης στους εκλεγέντες και υποψηφίους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

(Πρώτη καταχώρηση: 11 Ιουνίου 2009, 08:26)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης