Πολιτικό πανικό καταλόγισε στη ΝΔ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης σχολιάζοντας την αποχώρησή της από την κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών, Εξωτερικών και Άμυνας και Εξοπλιστικών της Βουλής όπου συζητείται η τροπολογία του υπουργού Άμυνας για τα αντισταθμιστικά ωφελήματα. Παράλληλα την κατηγόρησε για διαρκή μόχλευση ανωμαλίας.
«Η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η ΝΔ έγινε ασμένως δεκτή και από την κυβερνητική πλειοψηφία και από τα υπόλοιπα κόμματα, ενώ η πρόταση για κοινή συνεδρίαση των δύο επιτροπών που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε επίσης δεκτή από όλες τις πτέρυγες της Βουλής. Είναι προφανές ότι με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται η ΝΔ συνιστά προσβολή για το Σώμα αλλά και αυτοπροσβολή της ίδιας, γιατί απέρριψε τη διαδικασία που η ίδια είχε προτείνει»» τόνισε ο κ. Ξυδάκης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αμέσως μετά την αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η ΝΔ βρίσκεται σε πολιτικό πανικό κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων. Το μόνιμο σενάριό της για εκλογές δεν συνιστά πολιτική στρατηγική εξόδου της χώρας από την κρίση, και εν όψει μάλιστα της ψήφισης κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, συνιστά διαρκή μόχλευση ανωμαλίας. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου παραμένουν στη διαδικασία, ζητούν έλεγχο και απαντήσεις στα ερωτήματά τους και θα συνεχιστεί κανονικά με όλες τις πολιτικές δυνάμεις» κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης