«Δεν μπορούμε να τοποθετούμαστε στα ζητήματα ασφάλειας με βάση τα κομματικά πάθη. Οι αστυνομικοί πρέπει να αντιμετωπίζουν πράξεις χωρίς να σκέφτονται την ταυτότητα των δραστών και την ενδεχόμενη πολιτική τους κάλυψη» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο Σύνταγμα.

Σημειώνεται, ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα το πρωί με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αριστείδη Ανδρικόπουλο, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους 25 αστυνομικούς τραυματίες και τόνισε ότι είναι υποχρέωση του πολιτικού κόσμου να στηρίζει τους άνδρες και τις γυναίκες της αστυνομίας στο δύσκολο έργο τους, χωρίς να επηρεαζόμαστε από το ποιος βρίσκεται στην ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Θεοδωράκης επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένη Πάκο, στον οποίο, επίσης, εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί, συμφωνώντας μαζί του ότι «οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν χρώμα» και δεν πρέπει οι αστυνομικοί να καταλήγουν να είναι σάκος του μποξ στις κομματικές συγκρούσεις.

«Τα κόμματα εξακολουθούν να τοποθετούνται απέναντι σε αυτές τις βαρβαρότητες, ανάλογα με τη θέση τους στη συμπολίτευση ή την αντιπολίτευση. Και ανάλογα με το “χρώμα” που έχουν τα ρόπαλα των εχθρών της Δημοκρατίας» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης