Την εκτίμηση ότι η αύξηση των εργοδοτικών εισφορών θα ενισχύσει τη μαύρη εργασία και τα ελλείμματα εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι αυτό που απαιτείται είναι «μία βιώσιμη λύση, η οποία θα στηρίζεται σε τρεις πυλώνες».

«Ο πρώτος πυλώνας αφορά στη σύνταξη και τα ένσημα, ο δεύτερος θα αποτελείται από επαγγελματικά ταμεία που θα συμπληρώνουν την κύρια σύνταξη, και ο τρίτος πυλώνας στην παροχή φορολογικών κινήτρων ώστε να προσφέρεται η δυνατότητα επένδυσης σε ατομικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, ενισχύοντας την εθνική αποταμίευση» ανέφερε ο κ. Θεοχάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το ζήτημα της στρατιωτικής θητείας στις γυναίκες, ο εκπρόσωπος του Ποταμιού είπε ότι «ο εθνολαϊκισμός αποτελεί πρόβλημα για την κοινωνία και σε κάθε περίπτωση πρέπει να προχωράμε προς την Ευρώπη και όχι την Αφρική».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συζήτηση περί εθνικής συνεννόησης, ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι βασική προϋπόθεση είναι «η εμπιστοσύνη, ειδικά όταν βρίσκεσαι στο απόγειο της δύναμης σου και όχι όταν πέφτεις, όπως η κυβέρνηση σήμερα». Επίσης, υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι εξελέγη από τον κόσμο προκειμένου να φέρει μεταρρυθμίσεις, στην πραγματικότητα συνεχίζει «τα ίδια χάλια αλλά στη νιοστή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης