«Το ΔΝΤ έχει δίκιο. Η Ελλάδα χρειάζεται μια ελάφρυνση του χρέους της» δήλωσε η επικεφαλής της Κ.Ο. των Πρασίνων Κάτριν Γκέρινγκ-Έκαρτ και υπενθύμισε ότι και η ίδια η Γερμανία έλαβε κατά το παρελθόν μείωση του χρέους της.

Απευθυνόμενη στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η κα Γκέρινγκ-Έκαρτ ανέφερε πως το γεγονός ότι επιμένει πως έχει δίκιο σε ό,τι αφορά στο Grexit καταστρέφει την εμπιστοσύνη στην Ευρώπη, ενώ κατηγόρησε τον αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για τους δικούς του χειρισμούς το τελευταίο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε πράσινη ψήφος σήμερα είναι μια ψήφος για ένα τρίτο, ένα πραγματικό πακέτο βοήθειας. Κάθε πράσινη ψήφος είναι εναντίον ενός Grexit και της απειλής ενός Grexit. Κάθε πράσινη ψήφος είναι απόρριψη του τρόπου διαπραγμάτευσής σας» τόνισε η επικεφαλής της Κ.Ο. των Πρασίνων απευθυνόμενη στη γερμανική κυβέρνηση.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το τρίτο πακέτο βοήθειας είναι απαραίτητο λόγω της κοινωνικής κατάστασης στην Ελλάδα, ενώ επεσήμανε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες, όπως φάνηκε στην προχθεσινή ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε έναν δύσκολο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης