Το Μαρούσι ψήφισε! Σε μια καθαρά Μαρουσιώτικη συγκέντρωση, οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου έδωσαν την Πέμπτη το βράδυ, όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και με τον ενθουσιασμό τους, το πράσινο φως στον συνδυασμό «ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ» και στον επικεφαλής του Επαμεινώνδα Γαρδέλη.

Μεστά και αληθινά τα λόγια του υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου, συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους και τους επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τους λόγους που ο Επαμεινώνδας Γαρδέλης εκλέγεται εδώ και δύο δεκαετίες στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους: είναι αυθεντικός, ειλικρινής, ευθύς. Είναι ένας από αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κοινή πεποίθηση όλων; Ο Γαρδέλης αξίζει και δικαιούται να είναι ο επόμενος Δήμαρχος τους. Άνθρωπος με τεράστια προσφορά στην γενέτειρά του, σταθερά δίπλα στον πολίτη, με βαθύτατη αυτοδιοικητική γνώση, οι Μαρουσιώτες ετοιμάζονται να τον ψηφίσουν μαζικά, αγνοώντας για χάρη του τις κομματικές γραμμές.

Όπως είπε και ο ίδιος, κλείνοντας την γιορτινή προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του,«την Κυριακή 26 Μαϊου, σ’ αυτή τη γιορτή της Δημοκρατίας δεν πρέπει να λείψει κανείς. Γιατί μόνο όλοι μαζί θα καταφέρουμε να αποδείξουμε ότι το Μαρούσι Μπορεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης