Αύριο, Τρίτη, 24 Απριλίου 2012:

– Στις 9.30πμ, το πρωί, οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Σταύρος Ακριτίδης, Αντώνης Μιχαλάκης, Σωτήρης Σιωμάδης και Ζαφείρης Φωτιάδης, θα επισκεφτούν χώρους εργαζομένων του δήμου Ευόσμου – Κορδελιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Στις 18.00, το απόγευμα, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη της ΔΗΜΑΡ από το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας, στο πλαίσιο της οποίας θα συνομιλήσουν με κατοίκους και θα μοιράσουν εκλογικό υλικό.

– Στις 19.00, το απόγευμα, κλιμάκιο υποψηφίων της Β` Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί στα γραφεία της Θέρμης στην οδό Βασ.Ταβάκη 26 και θα επισκεφτεί την πλατεία και καταστηματάρχες της Θέρμης.

– Στις 19.00 επίσης, υποψήφιοι της Α` εκλογικής περιφέρειας, θα επισκεφτούν περιοχές του δήμου Παύλου Μελά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενημέρωση από τις δραστηριότητες των υποψηφίων:

– Χώρους της Ε.Υ.Α.Θ επισκέφτηκαν τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς Αντώνης Μιχαλάκης, Σωτήρης Σιωμάδης και Ζαφείρης Φωτιάδης. Το κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών, συνομίλησε με εργαζόμενους της εταιρείας και κατέθεσε την πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη μη ιδιωτικοποίηση της εταιρείας. Επίσης, το ίδιο κλιμάκιο επισκέφτηκε τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ που αφορούν στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης