Ευθεία επίθεση στον νομάρχη Θεσσαλονίκης και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης με δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του υποψηφίου του ΛΑΟΣ για την ίδια περιφέρεια, Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως εξήγησε με τον κ. Ψωμιάδη δεν είναι πλέον φίλος μετά την πράξη η οποία δεν συμβαδίζει με τις δικές του αρχές. «Εγώ δε θα απαρνιόμουν για κανένα λόγο και έναντι οποιουδήποτε τιμήματος τον αδελφό μου το Σπύρο. Αυτό το οποίο έκανε ο κ. Ψωμιάδης έρχεται σε ευθεία κόντρα με τις αρχές που έχω και πίστευα ότι έχει. Με ένα τηλεφώνημα απαρνήθηκε τον αδελφό του», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης. Μάλιστα αναρωτήθηκε τι θα απαρνηθεί ο κ. Ψωμιάδης με ένα δεύτερο τηλεφώνημα και κατέληξε λέγοντας ότι όποιος πιστεύει στις αρχές του πατριωτικού παρεμβατισμού δεν μπορεί να δέχεται τέτοιες πράξεις» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια παρουσίαση ο κ. Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον Πέτρο Μολυβιάτη, χωρίς, όμως, να αποκαλύψει το περιεχόμενό της.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει ήταν ότι «πάντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις μιλάει ο μεγαλύτερος. Και ο κ. Μολυβιάτης είναι κατά 20 χρόνια μεγαλύτερος».

«Είμαι από εκείνους τους πολιτικούς που συζητά συχνά με συναδέλφους του. Υπάρχουν κάποιοι άλλοι που φοβούνται το διάλογο και κρύβονται στα γραφεία τους», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης