Προετοιμάζεται το Μαξίμου για το περιφερειακό συνέδριο Κρήτης και τη ΔΕΘ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017, 11:47
Προετοιμάζεται το Μαξίμου για το περιφερειακό συνέδριο Κρήτης και τη ΔΕΘ
Εντείνονται οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου για το επόμενο περιφερειακό συνέδριο, που θα γίνει στην Κρήτη, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Για τον σκοπό αυτόν, στην Κρήτη θα βρίσκεται αύριο ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ είχε προηγηθεί συνεργασία με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, την περασμένη Παρασκευή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αύριο, ο Χρ. Βερναρδάκης θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, όπως επίσης και σύσκεψη με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί και τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Την ίδια στιγμή, όμως, προετοιμάζεται και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της ΔΕΘ το πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι θα είναι η πρώτη Έκθεση από τότε που άρχισε να λειτουργεί το γραφείο του πρωθυπουργού στην πόλη.

Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει να επιδείξει σημαντικό έργο και μάλιστα σε χρονίζοντα προβλήματα της Θεσσαλονίκης (απόδοση στρατοπέδων στους πολίτες, ΟΑΣΘ, μετρό κ.ά.), ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ως εκ τούτου, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παραμείνει στην πόλη μόνο για ένα 48ωρο, όπως συνήθιζαν προηγούμενοι πρωθυπουργοί. Αντιθέτως, αναμένεται να μείνει στη Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα, προκειμένου να έχει συναντήσεις με φορείς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017, 12:51