Προς τους οπαδούς της ομαδάρας του Ολυμπιακού.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επίσημος Ολυμπιακός για το δημοσίευμα του zougla.gr, υπόσχομαι να υποστηρίζω φανατικά την ομάδα, χωρίς επιρροές από τις όποιες ποδοσφαιρικές προτιμήσεις μου κατά το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντιλαμβάνομαι, ότι για μία ακόμα φορά ο ιστορικός σύλλογος, βρίσκεται στη δύσκολη θέση να κουβαλάει στην πλάτη αμαρτίες προέδρου του.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μία ανακοίνωση για δραστηριότητα του κ. Μαρινάκη άσχετη με το ποδόσφαιρο, πρέπει να εκδίδεται από τον επίσημο Ολυμπιακό.

ΚΙ επειδή η «Ζούγκλα» κυριαρχεί στο ιντερνετικό Champions League πετάει το γάντι στον κύριο Μαρινάκη για εκείνο το «γνωστός» που αφορά στο πρόσωπό μου και του προτείνει να περάσει στο παρασύνθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτά, μέσω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, θα φροντίσω να γίνει «πασίγνωστος». Από τον Πειραιά μέχρι το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Για ό,τι ακολουθήσει θα τον παρακαλέσω να απαντάει ως εφοπλιστής ή επιχειρηματίας ή φίλος του Καραμήτσου ή τέλος πάντων ως συλλέκτης βιβλίων και να μη βάζει στη μέση τον ιστορικό Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του.

Ο Ολυμπιακός είναι παντοτινός. Οι πρόεδροι του έρχονται και παρέρχονται.

Ο φίλαθλος και πρώην ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

H απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον Τάσο Καραμήτσο, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016, 14:26

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης