Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατέφθασε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ για να καταθέσει την πρόταση νόμου του κόμματός για τα κόκκινα δάνεια, ώστε να μπορέσουν να πάρουν οξυγόνο οι μικρο-μεσαίοι επιχειρηματίες, αλλά και οι άνθρωποι που βλέπουν τον δράκουλα των κατασχέσεων να πλησιάζει στο σπίτι τους.

Τον συνόδευσαν ο Τέρενς Κουίκ, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Γαβριήλ Αβραμίδης, ο Γιάννης Γιαννέλης και οι στενοί του συνεργάτες Γιώργος Κούσουλας και Δημήτρης Καμμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Καμμένος έκανε παράλληλα και κάλεσμα στα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσυπογράψουν το κείμενο και ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι μια σοβαρή πρωτοβουλία και δεν γίνεται με σκοπό να καπελώσουμε κάποιον. Εμείς προσυπογράψαμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ να δούμε τι θα κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στα δέκα σημεία της πρότασης ιδιαίτερη σημασία έχει εκείνο της απαγόρευσης κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας αλλά και τα επιμέρους άρθρα αποτελούν ένα πλέγμα προστασίας για τους εμπόρους και τους μικρομεσαίους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάνος Καμμένος είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση πέθανε κι ότι οι εκλογές θα αναδείξουν μία ισχυρή κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Καταφέρθηκε για μια ακόμη φορά στον Πρωθυπουργό λέγοντας πως όχι μόνο δεν αντιστέκεται αλλά απεναντίας ευχαρίστησε και μάλιστα τρεις φορές την Άνγκελα Μέρκελ ,θυμίζοντας το «ευχαριστώ» του Κώστα Σημίτη αλλά μία μόνο φορά στους Αμερικανούς.

«Με ρωτάτε αν θα συνεργαστούμε μετεκλογικά με το ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν ρωτάτε το ΣΥΡΙΑΖΑ αν θέλει να συνεργαστεί μαζί μας; Εμείς θα συνεργαστούμε με όλες εκείνες τις δυνάμεις με τις οποίες θα συμφωνήσουμε στην τήρηση των κόκκινων γραμμών στα εθνικά, στο Σκοπιανό ,στο Κυπριακό στο Σκοπιανό. Αν μπορούμε εμείς να συγκυβερνήσουμε με τους αριστερούς; Ο Σαμαράς κυβερνά με τα ακροδεξιά στοιχεία του ΛΑΟΣ χωρίς τον Καρατζαφέρη και με το Βενιζέλο. Έχουμε δηλαδή κυβέρνηση Πολιτικής Άνοιξης με στελέχη του ΛΑΟΣ χωρίς τον Καρατζαφέρη», είπε ο Πάνος Καμμένος.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου όπως μεταδόθηκε στην τηλεόραση της Ζούγκλας:

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης