«Θέλουμε να γίνει η Αττική Περιφέρεια Υγείας και Ευζωίας» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, στο Περιστέρι, προσθέτοντας ότι «στην κατεύθυνση αυτή θα δουλέψουμε εντατικά με έμφαση στην πρόληψη, μέσα από συγκεκριμένες δομές και προγράμματα».

Ιδιαίτερα για τα ζητήματα που έχουν σχέση με την προστασία της υγείας των πολιτών και τους υγειονομικούς ελέγχους στα σχολεία, ο περιφερειάρχης υπογράμμισε την αυστηρότητα με την οποία θα τα αντιμετωπίσει, τονίζοντας «Δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς με την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή της συγκεκριμένης τοποθέτησης αποτέλεσε η υποστελέχωση βασικών υπηρεσιών που ανέφεραν ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Λεωτσάκος, οι γενικοί διευθυντές και τα υπηρεσιακά στελέχη κατά την ενημέρωση που έκαναν στον κ. Πατούλη. Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε από όλους τους γενικούς διευθυντές και τα υπηρεσιακά στελέχη για το εύρος των αρμοδιοτήτων τους, τις ελλείψεις που υπάρχουν αλλά και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

«Μόνος μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα των πολιτών» δήλωσε ο κ. Πατούλης σημειώνοντας πως στόχος είναι «να λειτουργούμε σαν μία καλοκουρδισμένη ομάδα και να προχωρήσουμε όλοι μαζί με ενότητα και σύνθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη».

Απευθυνόμενος δε στους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας, με τους οποίους συναντήθηκε στη συνέχεια, υπογράμμισε πως προτεραιότητα είναι «να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης». Ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι στον Δυτικό Τομέα «έχουν γίνει βήματα από εμπνευσμένους δημάρχους, αλλά χρειάζονται και άλλα» και προσέθεσε: «Δεν θα είμαστε αόρατοι. Θα είμαστε στο πλευρό σας. Θέλουμε τις πόλεις της Αττικής πιο σύγχρονες, περισσότερο ανθρώπινες και προσβάσιμες για όλους. Όλοι μαζί θα δώσουμε στην Αττική τη θέση του της αξίζει και θα την μετατρέψουμε σε Περιφέρεια-Πρότυπο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης