Προβληματισμός στη Δικαιοσύνη για το θέμα Παυλίδη‏

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009, 04:40
Προβληματισμός στη Δικαιοσύνη για το θέμα Παυλίδη‏

Συνάντηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά είχε ο 20ος τακτικός ανακριτής Απόστολος Ζαβιτσάνος προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για τις καταγγελίες του πλοιοκτήτη Φώτη Μανούση ότι υπήρξε θύμα εκβιασμού από το συνεργάτη του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη, Παναγιώτη Ζαχαρίου, για να εκτελούν τα πλοία του δρομολόγια άγονων γραμμών του Αιγαίου.

Ο ανακριτής εμφανίστηκε προβληματισμένος για το εάν θα πρέπει να αποστείλει το φάκελο της υπόθεσης στη Βουλή εκτιμώντας ότι από την πορεία της έρευνας προκύπτουν ενδείξεις σε βάρος του κ. Παυλίδη.

Από την πλευρά του ο κ. Σανιδάς εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει να αποσταλεί στη Βουλή η δικογραφία αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις σε βάρος του πρώην υπουργού Αιγαίου και να συνεχιστεί η έρευνα για τους συμμέτοχους, μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποφασιστεί ποιές θα είναι οι επόμενες κινήσεις του ανακριτή ενώ αναμένεται να κληθεί σε απολογία και ο Παν. Ζαχαρίου.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009, 04:40