«Ψηφίστε κατά συνείδηση»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 15:02
«Ψηφίστε κατά συνείδηση»
Ψήφο κατά συνείδηση πρότεινε στους ψηφοφόρους του, για την αναμέτρηση του δευτέρου γύρου ανάμεσα στον Κώστα Γκιουλέκα και τον Γιάννη Μπουτάρη, στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Παπαθεμελής.

«Η ψήφος που πήραμε είναι ψήφος συνειδήσεως των συμπολιτών μας και εμείς σεβόμαστε απολύτως την ψήφο συνειδήσεως» δήλωσε ο κ. Παπαθεμελής και εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως οι ψηφοφόροι του είναι οξυδερκείς, έχουν ισχυρή πολιτική συνείδηση και θα κρίνουν σωστά τη δεύτερη Κυριακή.

Επεσήμανε ότι η παράταξή του έδωσε ένα «τίμιο και άνισο» αγώνα, διότι, όπως είπε, «πολεμήσαμε με καριοφίλια στην εποχή των πυραύλων». Ωστόσο, θεωρεί «νίκη» το ποσοστό που πήρε, διότι είναι πάνω από αυτά των υποψηφίων που είχαν τη στήριξη του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων.

Ο κ. Παπαθεμελής τόνισε ότι η παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι δυναμική και αυτόνομη. «Θα μείνουμε απροσκύνητοι» είπε χαρακτηριστικά.

Παρατήρησε ότι ο μεγάλος νικητής των εκλογών είναι η αποχή, ενώ για τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σημείωσε ότι ήταν «μπλόφα» η δήλωσή του, ότι θα πήγαινε σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, εάν προέκυπτε «αδιέξοδο» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 15:02