Η υγειονομική κρίση, που επέδρασε καταλυτικά στις συλλογικές συμπεριφορές των πολιτών, η διαφαινόμενη ύφεση της οικονομίας, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα ως διαχρονικό πλέον φόβητρο μετά και τη δεκαετία των μνημονίων, η μεταναστευτική κρίση στον Έβρο, που δοκίμασε τα νεύρα και τις αντοχές της κοινωνίας, και τέλος η ένταση στα ελληνοτουρκικά διαμορφώνουν ένα σύνθετο πολιτικό τοπίο στη χώρα. 

Η διαδικτυακή αυτή δημοσκόπηση επιχειρεί να αποτυπώσει ακριβώς το πολυσύνθετο αυτό σκηνικό, αλλά και να ιχνηλατήσει τις συνιστώσες που το διαμορφώνουν. Αξιολογούνται τα ανακλαστικά της κυβέρνησης αλλά και των θεσμών, καθώς και των προσώπων που διαχειρίστηκαν τα πράγματα αυτό το εξαιρετικά κρίσιμο πρώτο τετράμηνο του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βεβαίως όλα τελικά οδηγούν στο κρίσιμο ερώτημα στο οποίο συμπυκνώνονται τα πάντα: Η πρόθεση ψήφου. Πώς μεταφράζονται όλα αυτά τα ερωτήματα, οι ανησυχίες αλλά και οι ελπίδες μπροστά στην πολιτική επιλογή του κάθε πολίτη. Ποιο κόμμα θα ψήφιζε, ποιος πολιτικός είναι επαρκέστερος, ποιος είναι ο καταλληλότερος να διοικήσει αυτή τη χώρα κατά την παρούσα περίοδο.

Η Ζούγκλα επιχειρεί με αυτή τη μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία-δημοσκόπηση να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα με αξιοπιστία και επιστημονική αρτιότητα.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης