«Η επόμενη μέρα για τη χώρα δεν μπορεί να έχει ούτε τα βαρίδια της διαπλοκής ούτε τα βαρίδια της λάσπης», δήλωσε μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην ΕΡΤ1 η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου σημειώνοντας ότι η ΝΔ με τη στάση της στη χθεσινή συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή έμεινε απομονωμένη.

«Χτες στη Βουλή μόνο η ΝΔ απουσίαζε. Τα υπόλοιπα κόμματα ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Έμεινε απομονωμένη η ΝΔ. Τώρα ψάχνουν στη ΝΔ ποιος είχε τη ?φαεινή? ιδέα να αποχωρήσουν», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και επισήμανε ότι η ΝΔ επέλεξε την αποχώρηση από τη Βουλή, ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να ρίξει σκιές στον ΣΥΡΙΖΑ και να επηρεάσει την εικόνα που έχουν οι πολίτες για το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Μέρος αυτής της τακτικής, όπως είπε, ήταν να κατατεθεί από σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ ερώτηση για τις off shore με σκοπό να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή και να υιοθετηθεί άκριτα από την αξιωματική αντιπολίτευση το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», και «μέσα από μια τακτική λάσπης, επιχειρήθηκε να δοθούν χαρακτηριστικά ενός επικοινωνιακού αγώνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και ενώ έγινε όλη αυτή η ιστορία τις προηγούμενες ημέρες, όταν τελικά συζητήθηκε το θέμα στη Βουλή με τη νέα τροπολογία που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ κρύφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Σβίγκου σημειώνοντας ότι η απόπειρα της ΝΔ να ρίξει σκιές στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και στο πολιτικό σύστημα, έπεσαν στο κενό, ακριβώς επειδή με τον πλέον εύγλωττο τρόπο καταδείχθηκε το ποιος θέλει πραγματικά να υπάρχει διαφάνεια στην πολιτική ζωή και ποιος δεν θέλει».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης