Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η κα. Μακρή κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές για να «φύγουν οι ενοχλητικοί βουλευτές» αλλά και για να απαλλαγεί από την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Πρέπει να υπάρξει ευρύ μέτωπο συμμετοχής. Το “όχι” είναι όλου του λαού απ’ όπου κι αν προέρχεται. Αναγκάστηκε λέει από τους κακούς βουλευτές να παραιτηθεί. Αυτό που είχε χάσει δεν ήταν η πλειοψηφία αλλά η λαϊκή νομιμοποίηση» είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστήριξε η βουλευτής Κοζάνης, η οποία την Πέμπτη έθεσε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, τους περασμένους μήνες υπήρξε φίμωση και έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης. «Ποτέ δεν είχαμε ενημέρωση για τις διαπραγματεύσεις ως κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι μαθαίναμε, το μαθαίναμε από τα ΜΜΕ. Είμαι τρία χρόνια βουλευτής και τέτοια φίμωση βουλευτών δεν έχω ξαναδεί. Ούτε επί Σαμαρά δεν είχαν γίνει αυτά» τόνισε.

Η κα. Μακρή προέβλεψε ότι «το ευρώ θα πεθάνει από μόνο του σε λίγα χρόνια» και εξέφρασε τη στήριξή της στον Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Χαιρετίζω τη στάση του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ήταν πολύ έντιμη. Τους κατηγόρησαν για δραχμολάγνους. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το ευρώ για να αποκρύπτουμε το πραγματικό πρόβλημα της χώρας που δεν είναι ταξικό. Το ευρώ είναι θνησιγενές» είπε η βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης