«Η πολιτική ευθύνη είναι δεδομένη και την αναλαμβάνουμε με το έργο μας», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της με τίτλο «Αντίπαλός μου στις εκλογές είναι το χθες», στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» και τον δημοσιογράφο Χρόνη Διαμαντόπουλο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εισαγγελικό πόρισμα για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

Στην ίδια συνέντευξη η Περιφερειάρχης τονίζει ότι: «η συζήτηση, περί παραιτήσεων, “μικραίνει” τη μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να γίνει από όλους για να μην ξαναδώσουμε ραντεβού με τη νέα τραγωδία, αλλάζοντας μόνο τα ονόματα των υπευθύνων. Εμείς στην Περιφέρεια, εδώ και 4.5 χρόνια, επιχειρούμε ακριβώς αυτό: να δώσουμε λύσεις σε δομικά προβλήματα, ελλείψεις υποδομών και χρόνιες δυσλειτουργίες. Και αυτό πιστεύω ότι αποτελεί έμπρακτο φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για το έργο που έχει γίνει στην Περιφέρεια, η Περιφερειάρχης τονίζει: «Δώσαμε έμφαση σε έργα ουσίας, όχι βιτρίνας και εικόνας. Δεν κόψαμε κορδέλες εγκαινίων, αλλά τον γόρδιο δεσμό με έργα που είχαν βαλτώσει και άλλα που θύμιζαν ιστορικό ανέκδοτο, καθώς είχαν μείνει στα χαρτιά, και δεν είχαν ξεκινήσει ποτέ», προσθέτοντας: «δίνουμε αγώνα διαρκείας και αλλάζουμε το πρότυπο άσκησης διοίκησης, με κοινωνική λογοδοσία, διαφάνεια, με αλλαγή κουλτούρας, νοοτροπίας και συμπεριφοράς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης