Ρένα Δούρου: Η Περιφέρεια στηρίζει τον μαζικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019, 11:47
Ρένα Δούρου: Η Περιφέρεια στηρίζει τον μαζικό, ερασιτεχνικό αθλητισμό
Την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη βράβευσαν χθες ο αθλητικός σύλλογος «Φοίνικας Πειραιά», για την έμπρακτη στήριξη του συλλόγου και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ Α.Ε., η Ρένα Δούρου, παραλαμβάνοντας την τιμητική αυτή διάκριση, ευχαρίστησε θερμά και υπογράμμισε ότι «η Περιφέρεια Αττικής, εδώ και τέσσερα χρόνια έχει κάνει τη στρατηγική επιλογή της στήριξης του μαζικού, ερασιτεχνικού αθλητισμού. Με νέες υποδομές, με αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό παλιών υποδομών. Σε όλη την Αττική».

«Ειδικά στον Πειραιά εκσυγχρονίζουμε, αναβαθμίζουμε 30 σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις, αξίας πάνω από 33 εκατομμύρια ευρώ. Υποδομές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πολιτών. Των πολιτών για τους οποίους δουλεύουμε όλοι - Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργεία, Αθλητικοί Σύλλογοι -, μέσα από κοινές πρωτοβουλίες, όπως αυτή για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ, και συνέργειες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019, 11:49