Ρόλο ρεπόρτερ αναλαμβάνει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος προβαίνει σε αποκαλυπτικά «ρεπορτάζ» κατόπιν εορτής…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας πλέον άπλετο χρόνο, καθώς δεν τον βαρύνουν οι βουλευτικές υποχρεώσεις, ο Θόδωρος Πάγκαλος ασχολείται επισταμένως με τα κακώς κείμενα της ελληνικής πραγματικότητας, καταγγέλλοντας αυθαιρεσίες και παρανομίες τις οποίες όμως θα έπρεπε να είχε «πατάξει» ενόσω απολάμβανε των προνομίων του βουλευτή και αντιπροέδρου της κυβέρνησης…

Σήμερα βγήκε στον αέρα του Διαδικτύου –σαν άλλο Wikileaks- το νέο του blog, «Mαζί τα φάγαμε», το οποίο φέρει το όνομα της χιλιοειπωμένης πλέον έκφρασης του πρώην αντιπροέδρου που προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα και ανατάραξε την εσωκομματική γαλήνη.

Ενεργώντας έξυπνα και ακολουθώντας τους κανόνες του marketing, ο Θόδωρος Πάγκαλος εκμεταλλεύεται τη δύναμη του Διαδικτύου για να πλασάρει το ομώνυμο βιβλίο, αλλά και να προκαλέσει πονοκέφαλο στους εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα διαφθοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο mazi-ta-fagame.gr καταγράφονται ιστορίες κακοδιαχείρισης πολιτικής πελατείας και διαφθοράς…

Ο Θ. Πάγκαλος καλεί τους πολίτες να στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους μέσω του δικτυακού τόπου, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα βαθμολογίας και σχολιασμού της κάθε ιστορίας.

Ο επισκέπτης του site μπορεί επίσης να δει τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, καθώς και ολόκληρη τη συνεδρίαση.

Στο site θα αναρτηθούν, τέλος, αρχεία τεκμηρίωσης που σχετίζονται με τα ελλείμματα και το χρέος της χώρας.

Ο πρώην αντιπρόεδρος υποδύεται τον ρόλο του Τζούλιαν Ασάνζ, του ιδρυτή του Wikileaks και αρχίζει επισήμως τις… διαρροές παλαιότερων περιπτώσεων διαφθοράς…

Η πρώτη «αποκάλυψη»

Πληροφοριακό Σύστημα Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους – Μίζες / Καθυστερήσεις…

Ο κ. Πάγκαλος ζητεί να εξεταστεί γιατί το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διπλογραφικής Λογιστικής δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και 7 χρόνια στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Ζητεί να εξεταστούν οι καταθέσεις όλων των Γενικών Διευθυντών καθώς και των εμπλεκομένων του τμήματος πληροφορικής.

Όπως αποκαλύπτει, η ροή του χρήματος ξεκινά με συμβάσεις έργου από Κυπριακές offshore, εταιρείες των αναδόχων του έργου προς συγγενείς των υπαλλήλων του ΓΛΚ και στην πορεία στις καταθέσεις των υπαλλήλων του ΓΛΚ.

Δυστυχώς, λίγη ώρα μετά τις 13.15 το μεσημέρι το site «έπεσε».

Για του λόγου το αληθές…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 17.28- Το πρόβλημα παραμένει…

Λέτε όντως να δημιουργήθηκε πρόβλημα λόγω της υπερφόρτωσης ή να άρχισαν οι έμμεσες… απειλές προκειμένου ο αντιπρόεδρος να κάτσει ήσυχος;

Διαβάστε επίσης:

«Mαζί τα φάγαμε» και στο Διαδίκτυο, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012, 12:59

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης