«Θέλουμε το κόμμα να είναι η φωνή της κοινωνίας προς την κυβέρνηση για να μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις» δήλωσε σήμερα από την Κομοτηνή ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας.

«Το άνοιγμα προς τους πολίτες που στήριξαν απλόχερα τον ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια είναι υποχρέωσή μας και αυτό γιατί με ειλικρίνεια και εντιμότητα έχουμε απευθυνθεί στον λαό μιλώντας και για τα δύσκολα αλλά και τις δυνατότητες που έχουμε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης κοινωνίας» πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «τομή για τη λειτουργία των θεσμών» την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία και τις προσδοκίες που δημιουργεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το επερχόμενο συνέδριο του κόμματος, ο κ. Ρήγας επεσήμανε ότι «το συνέδριο θα προσπαθήσει να λύσει και να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα και επίδικα της Αριστεράς της σημερινής εποχής, θα είναι ένα συνέδριο στρατηγικής, το οποίο θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει και το μοντέλο του κόμματος που θέλουμε την επόμενη περίοδο».

«Έχουμε αναλάβει τεράστια ευθύνη, ώστε αυτή η Αριστερά να είναι η ατμομηχανή για όλη την Ευρώπη το επόμενο διάστημα» επεσήμανε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τις συνέπειες που θα προκύψουν από ένα πιθανό αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, ο κ. Ρήγας ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένας πλειστηριασμός σε πρώτη κατοικία λαϊκών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση», σημειώνοντας όμως παράλληλα ότι «εκείνος που διαθέτει μεγάλες περιουσίες των οκτακοσίων χιλιάδων ή τους ενός εκατομμυρίου ευρώ, βεβαίως και πρέπει να πληρώσει αυτά τα οποία χρωστάει από δάνεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης