Ρήγας: Είμαστε υπέρ των καινοτομιών, αλλά σε όφελος του κοινωνικού συνόλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 21:56
Ρήγας: Είμαστε υπέρ των καινοτομιών, αλλά σε όφελος του κοινωνικού συνόλου
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) και τον πρόεδρό της, Θύμιο Λυμπερόπουλο, είχε σήμερα αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον γραμματέα της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Ρήγα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της συνάντησης, αναλύθηκαν από την πλευρά της ομοσπονδίας τα προβλήματα του κλάδου και ειδικά τα θέματα της UBER, των εφαρμογών μέσω διαδικτύου και τα προβλήματα μη εφαρμογής του νόμου, ή απουσίας θεσμικού πλαισίου για βασικά θέματα – και κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις και προβληματισμοί.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε τη στάση του με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες (πχ παρεμβάσεις σχετικά με τις ασφαλιστικές εισφορές) και θα την αποδείξει ξανά και με άλλες, που σύντομα θα νομοθετηθούν, με κριτήριο το κοινωνικό όφελος και την ύπαρξη ενιαίων, διάφανων και σαφών κανόνων στον τομέα των μεταφορών», τόνισε μετά τη συνάντηση ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε δε, ότι πρέπει να υπάρχουν κανόνες σεβαστοί από όλους, και ενώ άλλοι βαπτίζουν «μεταρρυθμίσεις» την άναρχη λειτουργία της αγοράς, ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σε σαφείς κανόνες που θα διασφαλίζουν την ασφάλεια του πολίτη, την ύπαρξη κανόνων στις μεταφορές και την διασφάλιση επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Μιχάλης Υδραίος, μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και ο Τρύφων Αλεξιάδης, μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017, 22:01