Αιχμηρή απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη, ο οποίος έκανε λόγο για «ρουσφέτια προς την τρομοκρατία που δημιουργούν προβλήματα με τους τους παραδοσιακούς συμμάχους και τα γεωπολιτικά στηρίγματα της χώρας» έδωσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Η λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση εδώ και σχεδόν δύο εικοσιτετράωρα έχει χάσει την μιλιά της για τους εκατοντάδες νεκρούς πρόσφυγες στην Μεσόγειο, αφού η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με τις λαϊκίστικες κορώνες της», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρόλα αυτά έχει το θράσος να μιλάει για ρουσφέτια σε τρομοκράτες. Λογικό. Από ρουσφέτια ξέρει καλά και αυτό άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά με αποκαλύψεις από τα πεπραγμένα της. Η εφαρμογή του κράτους δικαίου δεν είναι ρουσφέτι, είναι υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας».

«Όμως αξίζει να αναφέρουμε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι ο κατ’ οίκον περιορισμός με βραχιολάκι δεν αποτελεί απελευθέρωση. Και να υπενθυμίσουμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας την υπόθεση του γνωστού κ. Καραβέλα της Siemens, ο οποίος δεν φορούσε βραχιολάκι και ακόμα καταζητείται…», κατέληξε ο κ. Σακελλαρίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης