Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στο γερμανικό περιοδικό Focus Online.

«Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών. Η συμβουλή του έπιασε τόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Σακελλαρίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόκληρη η δήλωση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

Έκπληξη και ντροπή προκαλούν οι κατάπτυστες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο γερμανικό περιοδικό Focus Online που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουνίου.

Όχι μόνο καλούσε τους δανειστές να μην αποδεχτούν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά με μεγάλη διορατικότητα τούς έδινε μία «δραστική και συνεπή» συμβουλή: «Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών. Η συμβουλή του έπιασε τόπο.

Τώρα συμβουλεύει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ». Ας τους πούμε «ΟΧΙ». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης