Σαμαράς: Ανοησίες τα περί εκλογών

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, 13:42
Σαμαράς: Ανοησίες τα περί εκλογών
Ως ανοησίες χαρακτήρισε όλα όσα ακούγονται περί εκλογών ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Ανοησίες τα περί εκλογών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς και κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να προσέλθει σε μεγάλη εθνική συνεννόηση.

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η δήθεν πετυχημένη διαπραγμάτευση του κ. Τσίπρα κατέρρευσε χθες βράδυ. Τα προτεινόμενα μέτρα, όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, είναι πάρα πολύ σκληρότερα από τα μέτρα Χαρδούβελη».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «το συνολικό κόστος Τσίπρα είναι πια τεράστιο, όχι μόνο σε ΦΠΑ, ρεύμα, ιδιωτικό τομέα κλπ, αλλά κυρίως σε αξιοπιστία. Η κοροϊδία και τα ψέματα τέλειωσαν». Ο κ. Σαμαράς ζήτησε να τελειώσουν «και οι ανοησίες για εκλογές» και εξήγησε: «Εκλογές σήμερα θα γινόντουσαν υπό συνθήκες άγριες και ασύμφορες για τους Έλληνες. Αφήστε που θα μας έφερναν σε χειρότερο ακόμη σημείο από εκείνο που βρισκόμαστε σήμερα. Και άλλωστε τι θα ζητούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, να πάρει εντολή από το λαό για να μας πάει στη δραχμή; Εκτός πια και αν αυτός ήταν από την αρχή ο πραγματικός τους στόχος».

Κλείνοντας ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι «Η μόνη διέξοδος που έχει απομείνει για τον κ. Τσίπρα είναι να προσέλθει στη μεγάλη εθνική συνεννόηση που έχουμε προτείνει. Είναι ο μόνος δρόμος για τη χώρα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2015, 14:12