Σαμαράς: Δεν ασχολούμαι με όσους κινούνται στο σκοτάδι

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, 09:48
Σαμαράς: Δεν ασχολούμαι με όσους κινούνται στο σκοτάδι
Σε ιδιαιτέρως αυστηρό τόνο απαντά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στα σενάρια περί σχηματισμού άλλης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Καθημερινή.

«Τα θεωρώ -και το λέω καθαρά- σενάρια πολιτικής ανωμαλίας» τονίζει και προσθέτει ότι «δεν ασχολούμαι με όποιους κινούνται, ενδεχομένως, στα σκοτάδια».

Ο κ. Σαμαράς, που αποκλείει το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών τον Μάιο, επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτηρίζει «επιτομή του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας», ενώ αποκαλύπτει ότι πρόσφατα συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και «τα είπαν σαν καλοί φίλοι».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναφέρει πως η απόφαση για την περαιτέρω μείωση του χρέους θα πρέπει να ληφθεί από τους εταίρους την άνοιξη, αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα υπάρξει νέο Μνημόνιο, ενώ υπαινίσσεται πως σημειώνονται διαφορές στο εσωτερικό της τρόικας.

Τέλος, ο κ. Σαμαράς αναγνωρίζει πως το 2013 υπήρξε υπερφορολόγηση των πολιτών και διαμηνύει πως οι φτωχοί και οι αδύναμοι θα προστατευτούν από τους πλειστηριασμούς.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, 09:54