Σαμαράς: Διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, 21:15
Σαμαράς: Διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα
«Βρισκόμαστε στο τέλος μιας επίπονης προσπάθειας, διανύουμε τα τελευταία χιλιόμετρα, ο χρόνος έχει πυκνώσει, στο τέλος θα τα καταφέρουμε σίγουρα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση του Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών.

Ανέφερε ακόμη: «Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε αλλά τα αποτελέσματα είναι πλέον ορατά. Τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις και για τα κόκκινα δάνεια που είναι η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση ιδιωτικών χρεών που έχει γίνει, ο αγώνας για την προσέλκυση επενδύσεων, οι διεθνείς διαγωνισμοί για τους υδρογονάνθρακες και οι συμμαχίες για αυτό, είναι φωτογραφίες ενός πολυμέτωπου αγώνα που κάνουμε».

«Αυτά γίνονται μέσα σε ένα περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας. Για να βγει η χώρα από την κρίση και για να μη ξαναπέσει εξαρτάται από την παραγωγική ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας, εν ολίγοις από την εξωστρέφεια. Η επιχειρηματικότητα βρίσκεται στην καρδιά αυτής της προσπάθειας. Πρέπει να κερδίζουν τα προϊόντα μας ξένες αγορές και να αντιμετωπίζουν τα ξένα προϊόντα εντός της χώρας. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να βγει η χώρα από τη κρίση και να φτιάξουμε τη Νέα Ελλάδα», ανέφερε ο πρωθυπουργός τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνησης θα αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία και θα ενισχύσει την επιχειρηματικότητα.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, 21:21