Παρέμβαση για το θέμα της ΔΕΗ και την έκρυθμη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έκανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το Στρασβούργο. «Δεν θα επιτρέψω σε φανατικούς λαϊκιστές και δημιουργούς ψεύτικων εντυπώσεων» να στερήσουν στον ελληνικό λαό αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους.

Χαρακτήρισε δε «κακόγουστο αστείο» την κατηγορία ότι η κυβέρνηση ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία. Ο κ. Σαμαράς έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του ΟΤΕ και διαβεβαίωσε ότι το θέμα για τη ΔΕΗ θα συζητηθεί εκτενώς στη Βουλή.

Δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χωρίς νόμο και τάξη δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός, στη δευτερολογία του για τα αποτελέσματα της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ, ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, απαντώντας σε επικρίσεις ακροδεξιών ευρωβουλευτών για τις διώξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι δεν έχει την υποχρέωση να απαντήσει σε ακραίους και δημαγωγούς και δεν θα ζητήσει συγνώμη από εκείνους που αρνούνται τα πάντα, ενώ σημείωσε ότι οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής διώκονται, όχι από την κυβέρνηση, αλλά από τη δικαιοσύνη, για εγκλήματα τα οποία διέπραξαν και όχι για τα «πιστεύω» τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης