Ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποίησε την πρώτη του πολιτική ομιλία από την στιγμή που παραιτήθηκε από την ηγεσία της ΝΔ, εξαπολύοντας επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Προειδοποίησα προεκλογικά ότι θα κλείσουν τις τράπεζες. Και έκλεισαν τις τράπεζες. Προειδοποίησα προεκλογικά ότι θα βάλουν capital controls. Και έβαλαν capital controls. Προειδοποίησα προεκλογικά ότι θα ανοίξουν τα σύνορα και θα γεμίσει η χώρα από παράνομους μετανάστες. Και τώρα βλέπετε τι γίνεται. Παρέδωσα κράτος και εκείνοι το κατάντησαν ένα απέραντο hot spot.Προειδοποίησα προεκλογικά ότι θα πάνε την Ελλάδα σε σύγκρουση με τους εταίρους της, από θέση αδυναμίας. Και ότι θα χάσουν! Κι αυτό έγινε: Μας ξανάβαλαν σε τρίτο μνημόνιο, ακόμα πιο οδυνηρό», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σαμαράς υπερασπίστηκε το έργο που επιτέλεσε η κυβέρνησή του, υπογραμμίζοντας ότι ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει!

«Δεν θα λογοδοτήσει μόνο που κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό. Θα λογοδοτήσει που με ψεύτικες υποσχέσεις χαντάκωσε τη χώρα! Και για τα λόγια του και για τα έργα του!  Γιατί, αν δεν τιμωρηθεί η υπέρτατη δημαγωγία, η απόλυτη ανευθυνότητα και ο πιο δηλητηριώδης λαϊκισμός, η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να προχωρήσει!».

Μάλιστα, φρόντισε να δηλώσει παρών στον «αγώνα που δίνει η ΝΔ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tέλος ανέφερε: «Όταν πάς από το “Ουάου” του κ. Βαρουφάκη, στο “νιάου”, της… γάτας των Ιμαλαϊων, τότε, προφανώς, έχεις, ως κυβέρνηση, απόλυτα αυτό-διασυρθεί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης