Υπεγράφη το μεσημέρι της Δευτέρας από τον γ.γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Θύμιο Σώκο, η απόφαση, με την οποία τίθεται σε αργία ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η απόφαση έρχεται ως συνέπεια της καταδίκης του κ. Ψωμιάδη από το Εφετείο σε φυλάκιση ενός έτους, με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα πληροφορίες, η απόφαση έχει ήδη κοινοποιηθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σήμερα το πρωί, πριν παραλάβει την απόφαση, μίλησε στην ΕΤ 3 και εξέφρασε την πρόθεση του να πηγαίνει καθημερινά στα γραφεία της Περιφέρειας και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά, παρά το γεγονός ότι θα είναι σε προσωρινή αργία.

 «Δεν πρόκειται να φύγω από την Περιφέρεια. Θα παραμείνω εδώ, χωρίς να έχω τον τίτλο του Περιφερειάρχη – το δικαίωμα να υπογράφω. Από εδώ μόνον ο λαός μπορεί να με διώξει. Ο λαός με έστειλε πριν έξι μήνες – κανείς δεν μπορεί να έρθει να με πάρει από εδώ. Εξάλλου, δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτε. Έχουμε τον Άρειο Πάγο», τόνισε ο Π. Ψωμιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δήλωσε, επίσης, ότι θα συνεχίσει να μιλά για τα προβλήματα της κοινωνίας, κατά του μνημονίου, για τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, για τη Μακεδονία. «Δεν πρόκειται ούτε να με φιμώσουν, ούτε να με τρομοκρατήσουν, ούτε να με εξοντώσουν πολιτικά», επισήμανε.

Aύριο Τρίτη, στις 11:00 το πρωί, σε αίθουσα του ξενοδοχείου The Met (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θα προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που τον θέτει σε αργία.

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης