Στη δεύτερη θέση της περιφέρειας Αττικής, δηλαδή σε μη εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας, τοποθετήθηκε η Ραχήλ Μακρή, η οποία ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα της κατά των μέτρων λιτότητας και των πολιτικών του Μνημονίου.

«Γνωρίζω ότι η δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Αττικής δεν είναι εκλόγιμη για ένα καινούργιο κόμμα, σε αντίθεση με την πρώτη της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις συλλογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρη ότι οι προτεινόμενοι από το συντονιστικό αγωνιστές της Κοζάνης θα τιμήσουν τους 13.000 πολίτες που με είχαν εμπιστευτεί ότι θα παραμείνω σταθερή σε όσα τους υποσχέθηκα» τόνισε σε δηλώσεις της η πρώην βουλευτής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άλλωστε, οι βουλευτές αποτελούν εκπροσώπους όλων των Ελλήνων και οι πολίτες του Νομού Κοζάνης γνωρίζουν ότι θα αποτελώ συμπαραστάτη και συνοδοιπόρο σε κάθε δίκαιο αίτημα τους, καθώς ανεξάρτητα με την θεσμική μου ιδιότητα διατηρούν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» πρόσθεσε.

«Το ΟΧΙ των πολιτών του Νομού Κοζάνης θα ενωθεί με το ΟΧΙ των πολιτών της περιφέρειας Αττικής μέχρι την νίκη της Ελπίδας» κατέληξε η Ραχήλ Μακρή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης