Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, που όπως έγινε γνωστό ολοκληρώθηκε με επιτυχία λίγο μετά τις 17.30 την Τρίτη και πραγματοποιήθηκε στο Ιπποκράτειο, υποβλήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος υπέστη έμφραγμα και διαπιστώθηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.

Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του και επισημαίνουν πως θα παραμείνει διασωληνωμένος για παρακολούθηση για τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15». 

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που έχει αναλάβει τον Π.Τατσόπουλο είναι ο καρδιοχειρουργός κ. ΤριανταφύλλουΌπως αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ούτε λάμβανε κάποια ιατρική αγωγή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες εκλογές, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ενώ ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή σήμερα, Τρίτη. 

Συγκεκριμένα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ύστερα από έντονο πόνο που ένιωσε στο στήθος.

O Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος μιλούσε για το μεταναστευτικό ζήτημα, ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κρατώντας το κεφάλι του ζήτησε να αποχωρήσει. Εκείνη την ώρα επιχείρησε να πάρει τον λόγο ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, ωστόσο, όταν διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του κ. Τατσόπουλου, ακολούθησαν διαφημίσεις.  

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω» είπε ο ίδιος.

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής ανέφερε στον αέρα: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα για να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης