Σε ρυθμούς ανασχηματισμού κινείται η κυβέρνηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να επεξεργάζεται ήδη σχέδιο για σημαντικές αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα πριν την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης.

Πρόκειται στην ουσία για κινήσεις που θα σημάνουν την επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές με νέο σχήμα και νέα δομή.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ο χρόνος κατά τον οποίο οι αλλαγές αυτές θα ανακοινωθούν με πιθανό σενάριο αυτό να γίνει σύντομα προκειμένου η επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου να πραγματοποιηθεί με νέο σχήμα.

Μια άλλη εκτίμηση είναι για το προσεχές Σαββατοκύριακο, αν και έμπειρα πολιτικά στελέχη επισημαίνουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί πολύτιμος χρόνος προετοιμασίας για τη ΔΕΘ, δεδομένου ότι οι περισσότεροι υπουργοί έχουν κατεβάσει τα μολύβια και περιμένουν να δουν πού θα βρίσκονται την επομένη του ανασχηματισμού. 

Πάντως πληροφορίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν πως οι υπουργοί που δεν θα… κουνηθούν από τη θέση τους είναι οι Νίκος Δένδιας, Κώστας Καραμανλής, Κώστας Σκρέκας, Κωστής Χατζηδάκης και Σπήλιος Λιβανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης