Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, είχαν ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος και ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Βιομηχάνων, Γιέργκελν Τούμαν.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Δασκαλόπουλος δήλωσε ότι πρέπει να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ευνοϊκό περιβάλλον για τις επενδύσεις με ανταγωνιστικό και θεσμικό πλαίσιο, προσθέτοντας ότι οι ξένοι επενδυτές δεν είναι εισβολείς, αλλά σύμμαχοι που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα δανεικά και τα ψέματα τελείωσαν. Το κόστος, για να επιλυθούν τα προβλήματα, είναι μεγάλο και πρέπει να το επωμιστούν όλοι. Προέχει το εθνικό και όχι το ατομικό και συντεχνιακό συμφέρον», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ αναφορικά με το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Βιομηχάνων είπε ότι αυτή την περίοδο για την ελληνική οικονομία προέχει η οικονομική σταθεροποίηση.

Επίσης, δήλωσε ότι χρειάζεται συνεργασία πολιτικών και επιχειρηματιών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεργία, καθώς είναι λάθος, εάν νομίζουν οι πολιτικοί ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν μόνοι τους το πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης