Την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, προκάλεσε η τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, καθώς και το γεγονός – όπως είπε ο υπουργός – ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ αυτή την στιγμή που κορυφώνεται η διαπραγμάτευση «σφυροκοπάει την κυβέρνηση ότι ευθύνεται μονομερώς για την πίεση που βρίσκεται η χώρα και ο λαός μας μπροστά στις συζητήσεις που γίνονται στις Βρυξέλλες».

«Το θεωρώ απολύτως απαράδεκτο και στην καλύτερη περίπτωση θα ήθελα να το χρεωθεί ο κ. Γεωργιάδης προσωπικά κι όχι όλη η ΝΔ» είπε ο κ. Βούτσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως πάντως τόνισε, η κυβέρνηση με την στήριξη του ελληνικού λαού αντιστέκεται σθεναρά σε αυτή την κατρακύλα που τον οδηγούν κάποιες δυνάμεις στο στρατηγικό σχέδιο, το λεγόμενο σχέδιο time out, για το οποίο θέλουν να γίνει μία ειδική οικονομική ζώνη όλη η Βαλκανική με 250 ευρώ μεροκάματα και με χαμηλές υπηρεσίες στον τουρισμό.

«Ο ελληνικός λαός αιμορραγεί και με την συναίνεσή του κάνει θυσίες για να φτάσουμε σε μια τίμια συμφωνία που θα ανοίξει δρόμους προόδου για την χώρα μας» σημείωσε ο υπουργός.

«Σε αυτά τα λεβέντικα που λέτε ότι αντιστέκεστε, σας αντιπαραβάλλω την απάντηση της ελληνικής πλευράς προς τις απαιτήσεις της τρόικας για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού για το 2015 και το 2016 που φέρει την υπογραφή του κ. Τσίπρα ότι έχει γίνει απόλυτη και πλήρης συμμόρφωση», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα που επανήλθατε στην πραγματικότητα ας φεύγει σιγά – σιγά και η προεκλογική σας ατζέντα» είπε απευθυνόμενος στον κ. Βούτση για να του απαντήσει ο υπουργός: «Αυτά τα οποία είπατε αποδεικνύουν απροκάλυπτη συνηγορία στην πρόταση των δανειστών που απορρίφθηκε προ διώρου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης