«Είναι έγκλημα να κλείσει η ΕΛΒΟ» δήλωσε στο zougla.gr ο υπεύθυνος τομεάρχης Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρος Δρίτσας, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στη Θεσσαλονίκη.

«Αυτό που πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός είναι ότι αυτή η βιομηχανική μονάδα κρίσιμου τομέα, εξαιρετικά χρήσιμου για την άμυνα της χώρας αλλά και για την παραγωγική διαδικασία, μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ελλείμματα και να συνεισφέρει, κρατώντας θέσεις εργασίας και διατηρώντας αυτήν την υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία που έχει παραχθεί μέσα από την πολύχρονη λειτουργία και δραστηριότητά της» τόνισε ο κ. Δρίτσας και συνέχισε: «Είναι έγκλημα να κλείσει η ΕΛΒΟ, είναι έγκλημα να κλείσουν τα ελληνικά αμυντικά συστήματα. Η κυβέρνηση οφείλει να αλλάξει απολύτως πολιτική ή αλλιώς η μόνη λύση είναι η ανατροπή της, γιατί δεν μπορεί να καταστρέφεται άλλο σε αυτόν τον τόπο οτιδήποτε παραγωγικό και να πέφτουν στην ανεργία διαρκώς περισσότεροι εργαζόμενοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Θ. Δρίτσας μιλά στο zougla.gr:

Νωρίτερα, ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε σε συγκέντρωση των εργαζομένων και ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αμυντική βιομηχανία.

Επιμέλεια: Αντώνης Κουμιώτης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης