"Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες"

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016, 18:10
"Ο Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες"
Μία δήλωση-βόμβα έκανε ο Παναγιώτης Σγουρίδης, υφυπουργός υποδομών, κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό MAXIMUM 93,6 Έβρου.

H ορκωμοσία Σγουρίδη παρουσία ΤσίπραΧωρίς να κρυφτεί πίσω από το βουλευτικό κοστούμι και να συνταχθεί με την άποψη των συναδέλφων του περί επιχειρηματιών-αγροτών, μίλησε ανοιχτά, παραθέτοντας τις απόψεις του για το αγροτικό ζήτημα.

«Δυστυχώς επαληθεύομαι στο θέμα των αγροτών. Δόξα τω Θεώ αρχίζουν και υπάρχουν προτάσεις.

Πάνω στο σχέδιο πρέπει να ακουστούν όλες οι προτάσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σγουρίδης.

Ωστόσο, μία φράση του προκάλεσε νέο γύρο ερωτήσεων. «Αν δεν τάξεις, δεν σε ψηφίζει. Όταν σουΦωτό από παλαιότερο επεισόδιο: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά Σγουρίδη μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια» συνέχισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»; «Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν...», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό Υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.

Ακούστε τις δηλώσεις του υφυπουργού:(Το επίμαχο απόσπασμα από 12.50)


Διαβάστε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016, 19:02