Συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνει η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ, η οποία βρίσκεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτήν τη λίστα προκύπτει ότι είχε δεχθεί αλλοιώσεις η αρχική λίστα που βρισκόταν στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων, αφού όπως διαβεβαιώνει το γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών η ίδια λίστα είχε δοθεί και στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρωτότυπη αυτή λίστα περιλαμβάνονται τρία νέα ονόματα, από την ανάλυση των φορολογικών προφίλ των οποίων και τη διασταύρωση των στοιχείων του TAXIS προκύπτει και ένα συγγενικό πρόσωπο πρώην υπουργού και βουλευτή, σημαντικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δεν έχει διατελέσει πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος και δεν έχει αυτήν τη στιγμή ενεργή συμμετοχή στην πολιτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, για τα τρία αυτά ονόματα υπάρχουν τέσσερις εγγραφές δύο λογαριασμών ποσού 1.222.000 δολαρίων. Ο δεύτερος λογαριασμός, ωστόσο, είναι ανενεργός. Τα τρία αυτά πρόσωπα ενδεχομένως συνδέονται μεταξύ τους.

Πρώτη καταχώρηση με έκτακτη ανάρτηση Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 12:34

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης