Σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αν. Λοβέρδου σημειώθηκε στην Βουλή με αφορμή τα ενεργειακά.

Ο Λοβέρδος κάλεσε τον υπουργό να ζητήσει συγγνώμη για την ακολουθούμενη ενεργειακή πολιτική αποκαλώντας τον μάλιστα «εκπρόσωπο της δραχμής», ενώ ο κ. Λαφαζάνης μίλησε για «πέμπτη φάλαγγα των δανειστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τελείτε σε απόλυτη και πλήρη σύγχυση. Βεβαίως υπάρχει ένα κόκκινο νήμα που διαπνέει αυτά που λέτε. Είναι η πέμπτη φάλαγγα. Υπάρχει μια πέμπτη φάλαγγα που δεν θέλει να ακούσει την οποιαδήποτε κριτική στο ευρωπαϊκό κατεστημένο, που λειτουργεί ως υπαλληλία των πιστωτών, των Media που αν ακούσουν κάτι για γερμανική Ευρώπη το θεωρούν ότι είναι κατά της χώρας», του απάντησε ο Π. Λαφαζάνης.

Ο Λοβέρδος επιτέθηκε στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης λέγοντάς του: «Είστε ο κύριος εκπρόσωπος στο θέμα της δραχμής, αλλά η μάχη σας είναι χαμένη». «Είστε ο κύριος εκπρόσωπος της δραχμής και όσων κομπραδόρικων συμφερόντων έχουν συνδεθεί με αυτή.

Ο κ. Λαφαζάνης πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας λέγοντας για «παραλήρημα ενοχής» του κ. Λοβέρδου για τον οποίο είπε: «Στο πρόσωπό του βλέπουμε την Ελλάδα των μνημονίων. Την Ελλάδα εκείνων που μας έφεραν στην κρίση και στα χάλια που είμαστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΦΩΤΟ: PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης