Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, προκάλεσε η παρέμβαση του υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου, για το ζήτημα της απεργίας πείνας των μεταναστών, επιδεινώνοντας την κρίση που ταλανίζει- εδώ και καιρό- τους κόλπους της κυβέρνησης.

«Δεν είναι δυνατόν, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαχείριση μιας πολύ σοβαρής κρίσης, που στο επίκεντρό της έχει ανθρώπινες ζωές αλλά και το γενικότερο συμφέρον, να υπάρχει δημόσια παρέμβαση μέλους της κυβέρνησης, χωρίς να έχει προηγουμένως ζητήσει να πληροφορηθεί τα δεδομένα που συνθέτουν το σύνολο του προβλήματος», δήλωσε ο κ. Ραγκούσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόνισε ακόμη πως «πολύ περισσότερο, δεν είναι δυνατόν με αυτή τη δημόσια παρέμβαση να λέγεται ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να εξευρεθεί μία λύση με την οποία θα αποτραπεί η απώλεια μίας ανθρώπινης ζωής». «Μόνο ο κ. Βενιζέλος μπορείς να διευκρινίσει αν προτείνει τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών», καταλήγει η δήλωση του κ. Ραγκούση.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας είχε τονίσει από το βήμα της Βουλής ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης