«Συγχαρητήρια» Γ. Καρατζαφέρη στον Α. Σαμαρά

«Συγχαρητήρια» Γ. Καρατζαφέρη στον Α. Σαμαρά
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, «όχι, όμως και με τους αρχηγούς τους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έστειλε «συγχαρητήριο τηλεγράφημα» στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο υπαινίσσεται ότι η ΝΔ υιοθέτησε τις θέσεις που διατύπωσε ο ΛΑΟΣ για τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και τους θεσμούς.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι οι κ.κ.
Βενιζέλος και Σαμαράς «έχουν υπογράψει και προ-δεσμευτεί με την επιστολή προς την κ. Λαγκάρντ ότι δεν θα ακολουθήσουν, δεν θα κάνουν άλλη πολιτική, για όσο καιρό θα πολιτεύονται, ενάντια σε αυτά που προσδιορίζει και απαιτεί το Μνημόνιο».

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη οι δυο αρχηγοί «έχουν αυτοευνουχιστεί πολιτικά και έχουν δέσει μόνοι τα χέρια τους πισθάγκωνα, από τη στιγμή που έχουν αποδεχθεί αυτούς τους όρους και τις δεσμεύσεις» και αναρωτήθηκε «πώς θα πάνε και πώς θα μπορέσουν να διαπραγματευτούν για αλλαγές και για τροποποίηση της Συμφωνίας, με ποια βάση και με ποια επιχειρήματα».

Όμως, όπως υποστήριξε «όχι και τα κόμματά τους.Δεν θεωρώ ότι τα κόμματά τους δεσμεύονται πολιτικά από τις υπογραφές τους.Εκτιμώ ότι υπέκυψαν γιατί θεωρούν και πιστεύουν ότι χωρίς την υποστήριξη και την συνδρομή της κα Μέρκελ δεν έχουν μέλλον».

Ο κ. Καρατζαφέρης, μετά την παρουσίαση του προγράμματος την ΝΔ για την ασφάλεια και τους θεσμούς, έστειλε στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά «συγχαρητήριο τηλεγράφημα» στο οποίο αναφέρει τα εξης: «Συγχαρητήρια! Η απαγγελία του προγράμματός μας στο Ζάππειο είχε τον επιβαλλόμενο στόμφο.

Την επόμενη φορά, προσπαθήστε -αν και ολίγον δύσκολο- από στήθους. Όπως και στις συνεντεύξεις: "Ζωντανές" και όχι μαγνητοσκοπημένες. Περισσότερα στο debate, αν το τολμήσετε.
Γιώργος Καρατζαφέρης - Πρόεδρος ΛΑΟΣ

Υ.Γ.: Γνωρίζετε φυσικά ότι ουδέποτε το αντίγραφο, είχε την αξία του πρωτοτύπου».

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 20:24