Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο της πρώην εισαγγελέως και τέως βουλευτού, Χρυσούλας Γιαταγάνα, η οποία «κατά τη διάρκεια του βίου της με το ήθος, την εργατικότητα και την ακεραιότητα της έδρασε πάντοτε με γνώμονα το όφελος του κοινωνικού συνόλου και του κράτους δικαίου».

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9 Μαΐου του 1944 και ήταν μητέρα δύο παιδιών. Κατείχε πτυχίο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακά στο Δημόσιο Δίκαιο και στο Ποινικό Δίκαιο-Ποινική Δικονομία-Εγκληματολογία στο τμήμα της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το 2002 έως το 2014 ήταν δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ το 2012 εξελέγη βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ) και τον Μάρτιο του 2014 ανεξαρτητοποιήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ. Από το έτος 1995 ασκούσε τη δικηγορία, ενώ διετέλεσε καθηγήτρια στα ΤΕΙ Λάρισας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, στις 16.30, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (εντός των Κοιμητηρίων Ευόσμου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης