Συλλυπητήρια μηνύματα από τα πολιτικά κόμματα για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 17:16
Συλλυπητήρια μηνύματα από τα πολιτικά κόμματα για τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή
Τη βαθιά θλίψη του πολιτικού κόσμου για το θάνατο του Αντώνη Βαρδή εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τα κόμματα.

«Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Αντώνη Βαρδή, ένα σημαντικό δημιουργό, ένα δημοφιλή καλλιτέχνη, ένα σεμνό άνθρωπο, που έφυγε τόσο πρόωρα μετά από μία άνιση μάχη. Μάχη που έδωσε με την αξιοπρέπεια που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζωή» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ.«Θα τον θυμόμαστε μέσα από τις μελωδίες που μας αφήνει παρακαταθήκη. Καλό του ταξίδι» συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Αποχαιρετάμε τον Αντώνη Βαρδή που έφυγε σήμερα από τη ζωή μετά από μακροχρόνιο αγώνα με τον καρκίνο. Ένας σπάνιος άνθρωπος που άφησε το δικό του στίγμα στη μουσική και το ελληνικό τραγούδι συνεργαζόμενος από τα πρώτα παιδικά του χρόνια με τους μεγάλους, δημιουργούς και εκτελεστές της μουσικής σκηνής: Τσιτσάνη, Παπαϊωάννου, Ζαμπέτα, Ντάλια, Χιώτη και αργότερα μετά την ενηλικίωση του και αφού είχε προηγηθεί η δημιουργία του νεανικού συγκροτήματος των VIKINGS, με τους Νικολόπουλο, Σούκα, Πολυκανδριώτη, Μούτση, Σπανό, Κηλαηδόνη, Λοΐζο, Καρνέζη, Νταλάρα, Αλεξίου, Πάριο, Μητσιά, Μοσχολιού, Γαλάνη, Ξυλούρη και πολλούς άλλους ακόμα συνθέτες, τραγουδιστές και στιχουργούς. Η καλλιτεχνική παρουσία και το έργο του Αντώνη Βαρδή θα μας συνοδεύει για πάντα».

«Ο θάνατος του Αντώνη Βαρδή, ενός καλλιτέχνη που σφράγισε με τα τραγούδια και τις μελωδίες του τη νεοελληνική μουσική σκηνή προξενεί πένθος και θλίψη σε όλους μας» αναφέρει η ΔΗΜΑΡ kαι προσθέτει: «Η ΔΗΜΑΡ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του».

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του μουσικοσυνθέτη Αντώνη Βαρδή εκφράζει και το ΚΚΕ. «Ο Αντώνης Βαρδής έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, χάνοντας την πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους, σε όσους αγάπησαν τα τραγούδια του» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.«Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική δισκογραφία, συνεργαζόμενος με καταξιωμένους συνθέτες και ερμηνευτές, με πάνω από 400 τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής του παρουσίας. Το έργο του θα μας συντροφεύει και θα μας θυμίζει τον ευγενικό καλλιτέχνη», καταλήγει.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014, 17:16